Handlekurv

🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

SPRAYIT - spraymaling

Sprayit sprayboks - spot on farge

Gjør det enkelt!

Denne startpakken gir deg alt du trenger for å komme i gang og lykkes. Spraymaling er enkelt og gøy. Du får raskt gode opplevelser og nye fargerike omgivelser.

  • 1 stk SPRAYIT spraymaling med fargekode 400ml
  • Quick bengalack avfetting
  • Micro-wipes microfiberklut
  • 1 stk 3M Grippy slipe papir P320

Spraymaling med fargekode. Èn boks - hundretusen fargevalg

Med SPRAYIT spraymaling med fargekode kan du fargelegge akkurat det du vil, inne og ute. Med akkurat den fargen du ønsker. I over 10 år har Spraylakk.no produsert spraylakk med original fargekode, slik at man kan lakkere bilen selv med korrekt lakkfarge.

Nå gjør vi det samme med NSC og RAL-koder i silkematt og blank glans på sprayboks. Det betyr at du kan bestille akkurat den fargekoden du ønsker for å spraymale gjenstander i hardplast, glass, keramikk, metall og tre. Vi kan blande fargekoder fra Jotun, Fargerike, Farrow and Ball, Butinox, Tjæralin, Scanox, Designers Guild og mange andre.

Med SPRAYIT kan du vedlikehold eller eller fornye små og store gjenstander med akkurat den fargen du drømte om å bruke. Hva med spraymale alle hvite stikkontakter, lysbrytere, ventiler og lufteluker i samme farge som du har på veggen? Det kaller vi Spot on farge.

YouTube video

Lei av hvite lysbrytere og kontakter?

YouTube video

Vi får daglig forespørsler om hvordan man kan spraymale stikkontakter og lysbrytere. Om du ønsker samme farge som på veggen eller ønsker en farge som matcher, kan SPRAYIT nå løse dette problemet. Slik spraymaler du stikkontakter og brytere

Før spraymaling av bryter

Soverom grønn vegg hvit lystbryter

Etter spraymaling av bryter

Soverom grønn vegg grønnlystbryter

Nesten riktig farge er ikke godt nok

YouTube video
Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Dobbeltsjekk av dine koder

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr