🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Vedlikehold med Sprayit

Vedlikehold sprayfarge

Vedlikehold med spraymaling 

Nytt liv til gamle ting

Vedlikehold med spraymaling, enkelt og lønnsomt. Gjenbruk er trendy som aldri før. Flere og flere velger å fornye og bevare gamle møbler og gjenstander i stedet for å kaste dem. Vedlikehold med spraymaling gjør det enkelt å forvandle gamle ting til nye. Med muligheten til å velge akkurat den fargene som du har blinket deg ut kan du forlenge livet til gamle og kjære ting. Samtidig som du treffer på den fargetrenden du liker.

Sprayit spraymaling kan omskape alt fra stoler, småbord, hyller, lysestaker, blomsterpotter, lamper, vaser og sykler. Ved riktig forarbeid får du en flott og slitesterk overflate, og med spraymaling kommer du også lettere til i kriker og kroker, som igjen sikrer et pent resultat.

Det starter med vedlikehold

Hvis du virkelig vil oppnå en miljøeffekt og unngå økt forbruk så er vedlikehold av eksisterende eiendeler et bra sted å starte. Du kan enkelt unngå at gjenstander inne og ute blir for raskt slitt og ødelagt ved å bruke Sprayit spraymaling og andre sprayprodukter. Det unike med Sprayit er at man i tillegg kan velge matchende eller like farger på detaljer som lufteluker, takrenner, gjerder og gelender. Med muligheten til å velge akkurat din farge, åpner det seg enorme muligheter. For mer krevende jobber der man må kjempe mot rust eller skal spraymale objekter som blir utsatt for høy varme, har vi også løsningene «Rett på rust» og «Varmebestandig Spray» fra Quick Bengalack. Vi har også alle standardfargene til Quick Bengalakk når du ikke må ha akkurat en helt spesifikk farge.

Alt vi trenger for å hjelpe deg er ønsket fargekode og navn i silkematt eller blank kvalitet. Selve spraymalingsjobben er enkel og gøy.  Slik bestiller du riktig fargekode. 

Lamper i metall kan spraymales

Fresh opp lamper og lysbryteren med nye og matchende farger. Sprayit spraymaling kan brukes på metall, tre, glass, hard plast og keramikk.

Spraymal hvite lufteluke

Fargerike og vakre hus trenger ikke lenger å ha hvite ventiler, varmepumper og parabolantenner. Nå kan du spraymale og vedlikeholde slike elementer med matchende eller helt like farge. Slik sprayer du hard plast.

Spraymal bilderammer

Ram inn omgivelsen i nye spennende farger. Med Sprayit kan du spraymale dine eiendeler i akkurat den fargen du drømte om og matche fargene i ditt hjem.

Spraymalte tremøbler

For å komme til med maling i kriker og kroker er spraymaling super effektivt. Hvert år hives masse gamle utemøbler, som med spraymaling kunne fått mange flere fargerike år i hagen.

Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr