Handlekurv

🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Pakker bil

Her finner du alle våre produktpakker

Vi har satt sammen forskjellige pakker til bil, slik at det blir enklere for deg. Professional pakker til bil er for de som ønsker seg et komplett sett, slik at en får det en trenger i en pakke.

Superduo

Den populære pakken Superduo består av Spraylakk fargekode og 1K klarlakk. Den optimale kombinasjonen for å oppnå det beste resultatet ved lakkering.

Pensel pakke mot Rust

Pakke med produktene du trenger for å fjerne rust, slik blir det enklere for deg å vite at du får alt du trenger

Lakk pakke mot Rust

Lakkpakke Rust, er en Lakk pakke mot Rust. Vi har satt sammen produktene du trenger i en pakke, slik blir det enklere for deg å vite at du får alt du trenger.

Supertrippel 

I tillegg til  Spraylakk fargekode og 1K klarlakk, kan du i denne pakken også velge en av tre ulike grunninger. Valget står mellom grunning til plast, rust eller metall/glassfiber. Her får du alt du trenger for riktig forarbeid og vellykket lakkering.

Lakkpakke  

Lakkpakke 2021 består av det du trenger for å gjøre en optimal lakkeringsjobb. Fra avfetting, grunning, lakkering og finish.

Vaskepakke 123

I vår vaskepakke får du de remediene du trenger for å vaske bilen din på en skånsom måte.  Du får ekstremt gode produkter fra Meguiars, 3M og Finixa. Det er viktig å holde bilen ren, slik tar du vare på bilen din.

Penselpakke 

Penselpakke er et reparasjonsett til steinsprut, slik at det skal bli lettere å reparere små bilskader selv. Dype steinsprutskader som går igjennom lakken til metallet kan føre til korrosjon. For å unngå dette, er det smart å reparere skaden i lakken med en gang. Spar tid og penger.

Pensel-Trippel 

Pensel-Trippel er et reparasjonsett til steinsprut, slik at det skal bli lettere for deg å reparere små bilskader selv. Dype steinsprutskader som går igjennom lakken til metallet kan føre til korrosjon. For å unngå dette, er det smart å reparere skaden i lakken med en gang. Spar tid og penger. Med Pensel-Trippel får du alt du trenger for å tette såret i lakken.

 

3M Tapepakke 

3M 2328 Maskeringstape utvalgte bredder. 50 meter i lengde. Tape med god rivekant, sterk vedhet og som tåle løsemidler. Tape er forbruksmateriell og her får du et godt utvalg for en hyggelig pris.

 

Proff sparkelpakke 

Proff sparkelpakke med alt du trenger til sparkeljobben. Solid forarbeide gir alltid bedre sluttresultat.

Stor slipepakke 

Stor slipepakke med slipekloss og et stort utvalg av korning til de fleste jobber. Her får du det du trenger for å gjøre et godt forarbeid før lakkering.

Slipepakke 

Slipepakke med slipekloss og stor utvalg av korning til litt grovere jobber. Her får du det du trenger for å gjøre et godt forarbeid før lakkering. Slipepakke med kloss til de litt grovere jobbene, det vil si når du har mye du skal slipe ned. Eks: Fjerning av lakk.

 

Penselduo

Slipepakke med slipekloss og stor utvalg av korning til litt grovere jobber. Her får du det du trenger for å gjøre et godt forarbeid før lakkering. Slipepakke med kloss til de litt grovere jobbene, det vil si når du har mye du skal slipe ned. Eks: Fjerning av lakk.

 

Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Dobbeltsjekk av dine koder

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr