🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Pakker til bil

Pakker med Original Lakk

Superduo

Den populære pakken Superduo består av Spraylakk fargekode og 1K klarlakk. Den optimale kombinasjonen for å oppnå det beste resultatet ved lakkering.

Supertrippel 

I denne pakken kan du velge en av tre ulike grunninger, til plast, rust eller metall/glassfiber. Her får du alt du trenger for riktig forarbeid og vellykket lakkering.

Lakkpakke  

Lakkpakke med alt du trenger for å gjøre en optimal lakkeringsjobb. Lakk pakken består av grunning, lakk i orginalfarge, klarlakk, avfetting og støvklut.

2K Lakkpakke  

Tåler mye slitasje i tillegg til sterk avfetting, olje og bensin. Godt egnet for bruk på motorsykkel og felg. Det nærmeste man kommer sprøytelakkering.

Pakker for småreparasjon

Penselpakke 

Penselpakke er et reparasjonsett til steinsprut, slik at det skal bli lettere å reparere små bilskader selv. Dype steinsprutskader som går igjennom lakken til metallet kan føre til korrosjon. For å unngå dette, er det smart å reparere skaden i lakken med en gang. Spar tid og penger.

Pensel-Trippel 

Pensel-Trippel er et reparasjonsett til steinsprut, slik at det skal bli lettere for deg å reparere små bilskader selv. Dype steinsprutskader som går igjennom lakken til metallet kan føre til korrosjon. For å unngå dette, er det smart å reparere skaden i lakken med en gang. Spar tid og penger. Med Pensel-Trippel får du alt du trenger for å tette såret i lakken.

Penselduo

Slipepakke med slipekloss og stor utvalg av korning til litt grovere jobber. Her får du det du trenger for å gjøre et godt forarbeid før lakkering. Slipepakke med kloss til de litt grovere jobbene, det vil si når du har mye du skal slipe ned. Eks: Fjerning av lakk.

Pakker for behandling av rust

Penselpakke

Pakke med produktene du trenger for å fjerne rust, slik blir det enklere for deg å vite at du får alt du trenger

Lakkpakke

Pakken for behandling av rust. Vi har satt sammen produktene du trenger i en pakke, slik blir det enklere for deg å vite at du får alt du trenger.

Pakker for grunnarbeid

3M Tapepakke 

3M 2328 Maskeringstape utvalgte bredder. 50 meter i lengde. Tape med god rivekant, sterk vedhet og som tåle løsemidler. Tape er forbruksmateriell og her får du et godt utvalg for en hyggelig pris.

 

Proff sparkelpakke 

Proff sparkelpakke med alt du trenger til sparkeljobben. Solid forarbeide gir alltid bedre sluttresultat.

Stor slipepakke 

Stor slipepakke med slipekloss og et stort utvalg av korning til de fleste jobber. Her får du det du trenger for å gjøre et godt forarbeid før lakkering.

Slipepakke 

Slipepakke med slipekloss og stor utvalg av korning til litt grovere jobber. Her får du det du trenger for å gjøre et godt forarbeid før lakkering. Slipepakke med kloss til de litt grovere jobbene, det vil si når du har mye du skal slipe ned. Eks: Fjerning av lakk.

 

Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr