Handlekurv

🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Alt kan fornyes med SPRAYIT

Fargekoder NCS

Nå er det bare kreativiteten som stopper deg

Alt kan fornyes med SPRAYIT spraymaling med fargekode 

Ønsker du å en rask og inspirerende endring i hjemmet er spraymaling løsningen.

Stadig flere har oppdaget hvordan man kan sette farge på sine omgivelser med bruk av spraymaling. Frem til nå har det kun vært kreativiteten og fargevalget som har vært begrensingen. Det sistnevnte er det nå slutt på.

Med lanseringen av SPRAYIT silkematt og blank spraymaling kan du velge akkurat den fargen du drømmer om. Alt du trenger å gjøre er å finne frem fargekoden på den fargen du allerede har malt med, eller velge ønsket kode og fargenavn i et fargekart. Så lenge du skal spraymale gjenstander i hardplast, glass, keramikk, metall og tre kan du benytte SPRAYIT, både inne og ute. I tillegg til å fornye dine omgivelser med akkurat ønsket farge, gir vår SPRAYIT en flott og slitesterk overflate, som gir dine eiendeler lenger levetid.

 Når nesten riktig farge ikke er nok

Trenger alle lysbrytere og kontakter å være hvite? Når du endelig har funnet fargen som skaper ditt drømmerom, kan du nå også spraymale alle hvite kontakter, lysbrytere og ventilasjonsluker i akkurat samme farge. En utvendig hvit ventil eller en ruvende hvit varmepumpe på stueveggen kan nå gli inn i omgivelsene med samme farge som veggen. Alt vi trenger for å hjelpe deg er ønsket fargekode og navn i silke matt eller blank kvalitet. Selve spraymalingsjobben er enkel og gøy. Slik bestiller du riktig sprayfarge.

Spraymal stikkontakter med veggfarge
Bli kvitt hvite stikkontakter med Sprayit (foto Quick Bengalack)

Nå kan du matche fargen på elektriske punkter med akkurat samme farge som du har på veggen. Slik spraymaler du stikkontakter

Spraymal små og store gjenstander
Spraymal små og store gjenstander (Foto: Quick Bengalack)

Fargtrendene endrer seg hele tiden, men det er ikke lenger nødvendig å kjøpe nytt for å følge med. Nå kan du få alle farger i spraymaling og dine eiendeler får nytt liv.

Spraymaling av utemøbler

Du kan spraymale både tre, metall, glass og hard plast i akkurat den fargen du ønsker - både i blank og silkematt finish. Gir deg lengere levetid på dine gjenstander.

Matchende farger (foto Quick Bengalack
Matchende farger (foto Quick Bengalack

Du kan spraymale både tre, metall, glass og hard plast i akkurat den fargen du ønsker og som inspirere deg . Gi nytt liv i til ditt interiør, med spraymaling med fargekode.

Vegg før spraymaling

spraymale kontakt lysbryter hvite

En stue med smakfulle farger fortjener å slippe hvite kontakter og lysbrytere som tar all oppmerksomhet.

Vegg etter spraymaling

spraymale kontakt lysbryter brun

Med like eller matchende spraymaling får du det resultatet du har drømt om, på en enkel og rask måte.

Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Med Nets Easy eller Vipps

Vi treffer fargen

Dobbeltsjekk av dine koder

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr