🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Alt kan fornyes med SPRAYIT

Fargekoder NCS

Nå er det bare kreativiteten som stopper deg

Alt kan fornyes med SPRAYIT spraymaling med fargekode 

Ønsker du å en rask og inspirerende endring i hjemmet er spraymaling løsningen.

Stadig flere har oppdaget hvordan man kan sette farge på sine omgivelser med bruk av spraymaling. Frem til nå har det kun vært kreativiteten og fargevalget som har vært begrensingen. Det sistnevnte er det nå slutt på.

Med lanseringen av SPRAYIT silkematt og blank spraymaling kan du velge akkurat den fargen du drømmer om. Alt du trenger å gjøre er å finne frem fargekoden på den fargen du allerede har malt med, eller velge ønsket kode og fargenavn i et fargekart. Så lenge du skal spraymale gjenstander i hardplast, glass, keramikk, metall og tre kan du benytte SPRAYIT, både inne og ute. I tillegg til å fornye dine omgivelser med akkurat ønsket farge, gir vår SPRAYIT en flott og slitesterk overflate, som gir dine eiendeler lenger levetid.

 Når nesten riktig farge ikke er nok

Trenger alle lysbrytere og kontakter å være hvite? Når du endelig har funnet fargen som skaper ditt drømmerom, kan du nå også spraymale alle hvite kontakter, lysbrytere og ventilasjonsluker i akkurat samme farge. En utvendig hvit ventil eller en ruvende hvit varmepumpe på stueveggen kan nå gli inn i omgivelsene med samme farge som veggen. Alt vi trenger for å hjelpe deg er ønsket fargekode og navn i silke matt eller blank kvalitet. Selve spraymalingsjobben er enkel og gøy. Slik bestiller du riktig sprayfarge.

Spraymal stikkontakter med veggfarge
Bli kvitt hvite stikkontakter med Sprayit (foto Quick Bengalack)

Nå kan du matche fargen på elektriske punkter med akkurat samme farge som du har på veggen.

Spraymal små og store gjenstander
Spraymal små og store gjenstander (Foto: Quick Bengalack)

Fargtrendene endrer seg hele tiden, men det er ikke lenger nødvendig å kjøpe nytt for å følge med. Nå kan du få alle farger i spraymaling og dine eiendeler får nytt liv.

Design uten navn (8)

Stadig flere velger varmpumpe og nå trenger den ikke lenger være hvit.

Matchende farger (foto Quick Bengalack
Matchende farger (foto Quick Bengalack

Du kan spraymale både tre, metall, glass og hard plast i akkurat den fargen du ønsker og som inspirere deg . Gi nytt liv i til ditt interiør, med spraymaling med fargekode.

Spraymal kontaktene dine

spraymale kontakt lysbryter hvite

Vegg før spraymaling - En stue med smakfulle farger fortjener å slippe hvite kontakter og lysbrytere som tar all oppmerksomhet.

spraymale kontakt lysbryter brun

Vegg etter spraymaling - Med like eller matchende spraymaling får du det resultatet du har drømt om, på en enkel og rask måte.

Forny hvite lysbrytere på veggen

Gang med malte vegger med matt Green Harmony, med trapp opp til 2.etg.  Denne hvite lysbryteren fikk for mye oppmerksomhet

Green harmony spraymale
Green harmony vegg lysbryter
Vegg green harmony lysbryter

Lysbryteren er spraymalet med silkematt, Green Harmony. Det er så enkelt og raskt. Er det mer spraymaling igjen, kan en blomsterpott også spraymales.

Lysbryter spraymalt
Lysbryter spraymale
Spraymale green harmony
Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr