🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Hvordan spraymale

Se video av hvordan vi gjør det her

Enten du ønsker å gi møblene dine et nytt liv eller gi lysbryteren din en fresh og moderne look, så kan du nå enkelt spraymale med en perfekt matchende fargekode fra NCS, RAL, Jotun, Butinox og Fargerike.

Spraymaling gir deg muligheten til å gjøre endringer på en kostnadseffektiv måte, uten å måtte kjøpe nye møbler eller interiør produkter.

YouTube video

Slik får du best resultat!

1. Rens godt med Quick Bengalack Avfetting for å fjerne smuss.

2. Spray med Quick Bengalack Grunning

3. Når gjenstanden er ren og tørr kan du starte med første strøk med SprayIT

Avstand 20-30cm

          Flere tynne strøk

1 time tørketid ved 23°C

Før du setter i gang

Plasser gjerne det du sprayer i en pappeske, for å unngå å søle. Vi anbefaler at man benytter både maske, briller og engangshansker ved spraymaling.

Rengjøring

Et godt resultat er avhengig av godt forarbeid. Vask gjenstanden du skal spraye, slik at du fjerner støv og andre forurensinger. Hvis du spraymaler på en skitten eller fettete overflate vil dette synes på malingsfilmen når du er ferdig, og det vil se ujevnt ut. For optimalt resultat bruk: Quick bengalack avfetting som sprayes på  og tørker av med den en myke microfiber kluten Micro-Wipes.

Slip

Gå over det du skal spraymale med et slipepapir slik at du blir kvitt ujevnheter. Vi anbefaler 3M Grippy Slipepapir som egner seg godt til sliping av hardplast, som stikkontakter og lysbrytere. For å være helt sikker på at du har fjernet alle rester av voks, silikon og andre elementer som kan feste seg på plast anbefaler vi en ekstra runde med quick bengalack avfetting, som siste del av forberedelse.

Grunning

Det er viktig å gunner før en spraymaler, dette for at spraymalinge skal ha et godt feste på objektet. Det er enkelt å grunne med Quick bengalack grunning gjøres på samme måte som om du skal spraymale. Hold 20 – 30 cm avstand fra det du sprayer og spray på tynne strøk. Slipp opp etter hvert påførte drag, slik at du ikke bruker for mye spraymaling. Spraymal heller 4-5 tynne strøk, enn kun 1 strøk. Slik kan du unngå drypp og sig i spraymalingen. Du får også en fyldigere farge ved å spraymale flere tynne strøk. Hvis det skulle begynne å renne ta det bort med en klut mens det er vått, eller puss det bort etter at det har tørket.

Spraymal

Vær nøye med at gjenstanden du skal spraymale er helt tørr, etter rengjøring. Husk å rist sprayboks veldig godt før bruk, minimum to minutter. Plasser gjerne det du sprayer i en pappeske, slik at du unngår å søle.

Hold 20 – 30 cm avstand fra det du skal spraymale og spray på med tynne strøk. Slipp opp etter hvert påførte drag, slik at du ikke bruker for mye spraymaling. Spray heller 4-5 tynne strøk, enn kun 1 strøk. Slik kan du unngå drypp og sig i spraymalingen. Du får også en fyldigere farge ved å spraymale flere tynne strøk. Hvis det skulle begynne å renne ta det bort med en klut mens det er vått, eller puss det bort etter at det har tørket.

Dersom du skal spraymale stikkontakter er det viktig at maskere alle områder nøye som ikke skal lakkeres. Bruk vanlig maskeringstape.

Ved å vri på dysen kan du velge mellom stående og liggende sprøytebilde.

  • Overmalbar 5 minutter 23 °C /50% R.H
  • Brukertørr 1 time 23 °C /50% R.H

Rens dysen godt

Tøm og rens dysen. Når du er ferdig, snu sprayboksen på hodet og spray til det ikke lenger kommer ut farge. Ta så av dysen og rengjør den for maling, da unngår du at dysen tetter seg.

Enkelt å bestille

Alt du trenger å gjøre er å velge kvalitet (silkematt eller blank) legge deretter inn kode og navn på fargen du ønsker. Bestill antall og varene blir sendt hjem til deg.

SPRAYIT - Spraymaling

Slik bestiller du akkurat den fargen du ønsker

YouTube video
Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr