🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

blogg spryit brukes på

NYHET! SPRAYIT spraymaling med fargekode.

Maling på sprayboks

Har du funnet noen favoritt farger?  Nå kan vi lage den til deg på sprayboks. Å bruke sprayboks, får du en finere og glattere overflate. SprayIT er super enkel å bruke, bare husk på å spray lette og forsiktige størk. Spraymale heller flere ganger enn å spraye på mye i første strøk. Da vil det fort bli sig. Du kan spraymale på nesten alt, med riktig fremgangsmåte. Ta vare på ting du er glad i og tenk gjenbruk. Også er det veldig gøy og enkelt å spraymale selv. SPRAYIT kan vi blande i silkematt og blank utseende. Vi blander farger ut ifra NCS, Fargerike sine egne farger og RAL. Slik får du akkurat den fargen du ønsker deg. Er du usikker på om vi kan blande din favoritt farge, så ta kontakt med oss i chatten eller mail.

Du kan bruk SPRAYIT på

  • Hardplast
  • Glass
  • Keramikk
  • Metall
  • Tre
  • Stål

Følg link for brukerguide

Gi møbler og gjenstander et nytt liv. Spraymalig gir deg muligheten til å gjøre endringer på en kostnadseffektiv måte, uten å måtte kjøpe nye møbler eller interiør produkter

Den perfekte løsningen når ønsker å spraymale dine omgivelser, inn og ute

Alt du trenger å gjøre er å legge inn den fargekoden du ønsker deg på vår nettside, velg utseende (silkematt eller blank) og bestille varene, som så blir sendt til deg. Spraymaling er enkelt og gøy, samt at du kan ta vare på ting du er glad i og tenke gjenbruk.

Spraymale lampeskjermer
Spraymale lampeskjermer
Spraymale varmepumpe
spraymal lysbryter green harmony
Stikkontakt-ncs-fargekode
Spraymal-kjøkken
Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr