🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Fargekode NCS

Vi lager alle NCS farger på spray 400ml sprayboks med spraymaling klar til bruk. Alt vi trenger å vite er en fargekode, for å lage din spraymaling.  NSC koder er satt sammen slik at man lett skal forstå hvilken farge koden er.

Tips om hvor du finner malingskode.

Tips om hvor du finner fargekode.

Ønsker du å bruke samme farge, som du har malt med, er det en etikett på malingsspannet med info om hvilket produkt du har kjøp, hvor, klokkeslett, fargenavn, fargekode og farge opprinnelse. Se eksemplet lenger ned på siden.

Etiketten med fargekoden til NCS

Fargekode maling NCS

SPRAYIT - Spraymaling

Tips

Har du en varmepumpe inne- og utedel? Lei av å se på de store hvite enhetene. Nå kan du spraymale disse enhetene i fargerike sine farger. Hos oss kan du bestille Fargerike farger på spray. Slik vil du få de til å bli en del av interiøret, enn en stor hvit enhet. Om du vil spraymale gule kontakter, lysbrytere, kjøkken håndtak, blomsterpotter, lamper, lysestaker osv.

Vi blander og sender deg spraymaling i blank eller silkematt, i akkurat den fargen du drømmer om å bruke. Med våre spraybokser kan du enkelt og raskt fornye og vedlikeholde gjenstander i hardplast, metall, tre, keramikk og glass.

NCS Natural Color System

The Natural Colour System®© er et fargesystemet, som beskriver farger visuelt nøyaktig slik vi ser dem. Det finnes uendelig mange farger og nesten alle kan bli identifisert og kodet innenfor NCS-systemet. NCS brukes til fargekommunikasjon over hele verden. Det skjer innenfor de fleste bransjer og på alle nivåer i fargevalgsprosessene, fra analyse og idé, til det ferdige kontrollerte produktet.

Kort sagt kan NCS farger brukes i alle sammenhenger hvor farger skal vurderes hver for seg og i en sammenheng, og hvor valget av farger er viktig.

NCS koder bok
NCS lilla koder

Klar til å finne ut mer?

Kontakt oss i dag

  • Fargeforskjeller kan forekomme.
Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr