🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Fargekode Beckers

Vi lager alle Beckers farger på spray 400ml sprayboks med spraymaling klar til bruk. Alt vi trenger å vite er en fargekode, for å lage din spraymaling.  Beckers sine farger inneholder fargenavn og fargekode.

Tips om hvor du finner malingskode.

Ønsker du å bruke samme farge, som du har malt med, er det en etikett på malingsspannet med info om hvilket produkt du har kjøp, hvor, klokkeslett, fargenavn, fargekode og farge opprinnelse. Se eksemplet lenger ned på siden.

Farge eksempel

  • Fargenavn: Bomull
  • Fargekode: 0586
  • Farge opprinnelse: Beckers

Etiketten med fargekoden til Beckers

Fargekode Beckers

SPRAYIT - Spraymaling

Tips

Har du en varmepumpe inne- og utedel? Lei av å se på de store hvite enhetene. Nå kan du spraymale disse enhetene i fargerike sine farger. Hos oss kan du bestille Fargerike farger på spray. Slik vil du få de til å bli en del av interiøret, enn en stor hvit enhet. Om du vil spraymale gule kontakter, lysbrytere, kjøkken håndtak, blomsterpotter, lamper, lysestaker osv.

Vi blander og sender deg spraymaling i blank eller silkematt, i akkurat den fargen du drømmer om å bruke. Med våre spraybokser kan du enkelt og raskt fornye og vedlikeholde gjenstander i hardplast, metall, tre, keramikk og glass.

Spraymal kjøkken håndtakene

Spraymal kjøkken håndtak
spraymale BODARP kjøkken i grågrønn

Klar til å finne ut mer?

Kontakt oss i dag

  • Fargeforskjeller kan forekomme.
Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr