🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Perlemorlakk-bil-header

Hva er 3-sjiktslakk

3-sjiktslakk eller perlemor lakk til bil

Prosessen ligger i ordet 3-sjikt, det er grunnlakk, midtlag og klarlakk. Perlemor effekten ligger i midtlaget, det små metallicflak som er mikset inn lakk fargen. Midtlaget er med på å skape dybde i lakk fargen. Feks Ford sin lakk farge Frozen White er en 3-sjiktslakk. Om du lurer på om din bil farge er en 3sjikt, kan du se det ved at det er mer dybde i fargen. En "vanlig" metallic lakk er bare metallic. Du må huske å bestille riktig produkt når du skal ha lakk til 3-sjikt. Du trenger 1 stk lakk med lakk kode, 1 stk 3-sjikt med lakk kode og 1 stk klarlakk.

Effektive trelags lakk reparasjoner

  1. Identifikasjon - er fargen på bilen faktisk er en 3-sjiktslakk
  2. Fargematching - påføringsteknikker kan påvirke fargenøyaktighet betydelig for trelagslakker.
  3. Prosess med trelagsspray - Trelagslakkeringer på virker midtlaget fargenøyaktighet i stor grad. Anbefaler å lage noen sprayekort.
  4. Påføring - en jevn påføring er viktig fordi filmtykkelsen til midtlaget kan påvirke sluttresultatet dramatisk.
  5. Overganger grunnlakk - hemmeligheten ligger i nøyaktighet og glidene overganger av både grunn lakken og midtlaget.
  6. Overganger midtlag - bruk vanlige overgangstekninkker, med nøyaktighet. Unngå for mye økning av filmtykkelse på midtlaget.

Opplæring

Om du aldri har jobbet me 3-sjiktslakk reperasjoner før, kan prosessen virke litt komplisert. Det anbefales å gjøre en test og bygge opp ferdigheter og erfaring før du prøver deg på jobben.

Produkter som lages etter lakk kode

Vi lager lakk etter lakk kode i sprayboks 400ml, lakkstift og desiliter. Spraylakk lakk kode 400ml er perfekt å bruke på litt større skader og lakkstiften er perfekt til steinsprut skader. Lakk i original farge i desiliter er perfekt om du har en lakksprøyte og skal lakkere større områder. Vi sender varer til hele Norge.

Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Fargen nøyaktig produsert fra koden

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr