Handlekurv

🚚 Gratis levering i Norge over kr 1 200,00

Julekampanje på våre meste populære produktpakker

Vi går inn i julen med snødekte veier og kulde. Men allerede 21. desember snur solen og vi går mot lysere tider. Snart er det på tide å fikse småskader fra vinterveiene og få bilen klar til våren. Hvorfor ikke gi deg selv eller en du er glad i det man trenger for å gjøre jobben - til en svært hyggelig julepris.

Superduo med gratis Klarlakk

Vi avslutter året med et skikkelig juletilbud på vår mest populære pakke - Superduo. Her får du Spraylakk fargekode og en gratis 1K klarlakk. Dette er kombinasjonen for å oppnå det beste resultatet. Fint å ha på plass når kulden igjen slipper taket og billakken trenger en oppdatering.

Supertrippel en populær trio 

I tillegg til Spraylakk fargekode og 1K klarlakk, kan du i denne pakken også velge en av tre ulike grunninger. Valget står mellom grunning til plast, rust eller metall/glassfiber. Her får du alt du trenger for riktig forarbeid og vellykket lakkering.

Supervask for den kresene bileier

Supervask består av bilpleie-produktene du trenger for å holde bilen ren og blank. Dette er pakken for deg som liker å ta vare på bilen og som velger produkter som gir det beste resultatet.

Lakkpakke 123 - en optimal pakke

Lakkpakke 2021 består av det du trenger for å gjøre en optimal lakkeringsjobb. Fra avfetting, grunning, lakkering og finish.

Gratis levering

På ordre over kr 1 200,00

100% sikker betaling

Betaling med Vipps Checkout

Vi treffer fargen

Dobbeltsjekk av dine koder

Presisjon

Høykvalitets produksjonsutstyr